Top

Federația Națională Sindicală Solidaritatea Metal

CONGRESUL AL OPTULEA AL FNSSM!

12 Aprilie 2021
FNSSM

Pe data de 01.04.2021 a avut loc al optulea congres al federației sindicale "Solidaritatea Metal". Congresul s-a desfășurat sub auspiciul problemelor cauzate tuturor lucrătorilor de pandemia COVID respectiv situației tensionate de la nivel național privind dialogul social și respectarea drepturilor lucrătorilor.

S-au dezbătut probleme de interes major pentru salariații din sectoarele industriale și s-au stabilit o serie de planuri de acțiune axate în special pe o intensificare a acțiunilor colective în stradă în scopul deblocării dialogului social la toate nivelurile respectiv promovarea și apărarea drepturilor lucrătorilor.

Congresul a adus și alegerea unei noi echipe de conducere a federației. Astfel, noul birou executiv este format din dl Doru Puiu care a fost reconfirmat în funcția de președinte, respectiv dl Ilieș Ioan nou ales în funcția de vicepreședinte. Deasemenea, au fost aleși și noii secretari naționali ai federației. Noul mandat al celor aleși,  vine cu o serie de provocări majore însă avem încredere că nouă echipa de conducere va fi la înălțime.

Pentru mai multe detalii puteți contacta biroul de presă al federației la adresa contact@fnssm.ro

Echipa FNSSM

 

Sediul FNSSM

Str Scarlat Otulescu, nr 4, bl 9, et 2, ap 9, Sect. 5, București

Telefon

Telefon: +021 311 3575
Fax: +021 311 3575

Email si web

smetal@cartel-alfa.ro http://www.fnssm.ro